BİR TÜRKÇÜ, NEDEN ASLA VE KAT'A "AYDIN", "ÇAĞDAŞ" VE "BARIŞ"SEVER BİR "DEMOKRAT" OLAMAZ?

Publié le par ATSIZCILAR

"Aydın", "çağdaş", "barış" ve ""demokrasi"

Güzel anlamları olan bu sözcük ve kavramların günümüzde ne yazık ki, hainlikleri ve kötülükleri kamufle etmek amacıyla kullanılıp istismar edilen en gözde sözcükler ve kavramlar olmuştur.

Türkiye'de "aydın" olmak zor zanaattır. Bu yüzden herkes aydın olamaz. Hele ülkesini ve milletini çok seven bir Türk soylu isen, aydın olmayı unut; çünkü yüksek tahsilli olman, çok okumuş, entelektüel ve çok zeki olman aydın olman için yeterli değildir.

Türklüğe, Türkiye'ye, Atatürk'e düşman mısın ve küfrediyor musun? Teröristlere, bölücülere, hainlere, canilere, katillere, gaspçıya, kapkaççıya vb. zararlı ve kötü olan tüm insan müsveddelerini koruyup kolluyor ve savunuyor musun? İşte şimdi aydın(!) oldun demektir.

Kısaca söylemek gerekirse, Türkçülerin veya vatan ve millet severlerin karanlık ve cahil insanlar olması, onlar için bir yazgıdır; Türkçüler veya vatan ve millet severler isterlerse dünyanın en iyi üniversitelerini bitirmiş veya binlerce kitap okumuş olsunlar; olmadı, 140'ın üzerinde IQ'ya sahip olsunlar, aydın olma gibi bir şanları asla ve kat'a yoktur!

Peki "aydın" olmayı çok mu istiyorsun? O halde Türklüğe, Türkiye'ye ve Atatürk'e küfret; ülkeni, milletini, şahsiyetini, şerefini, aileni hatta karını satıver aha şimdi aydın oldun demektir!

Geçtiğimiz hafta içinde Kuzey Irak harekatını kınadıklarını söyleyen yüzlerce hain ve kansız köpek "aydın" unvanıyla açıklama yapıp dönme dolap Bülent Kahpesoy'a destek verdiklerini açıklamamışlar mıydı?

Türkiye'de bu çağda "çağdaş" olmak da en az aydın olmak kadar zordur. Gelenekçi misin, ahlaksal değerlerin mi var, namus, onur ve gurur gibi önemsiz(!) ve anlamsız kavramlara takılıp mı kalıyorsun? Demek ki sen; çağdışı, ilkel ve gerici bir kişisin.

Eğer, kendi töreni ve geleneklerini reddeden ve Batı veya Arap kültürüne hayran olan bir özenti isen, ahlaksal değerlerin anlamsız ve boş şeyler olduğunu düşünüyorsan; örneğin, kız kardeşini evinden arabasıyla almaya gelen bir herife gülücük atarak "N'aber, hehe, haydi iyi eğlenceler" diyebilme büyüklüğünü(!) ve erdemini(!) gösterebilen; namus, onur, gurur ve haysiyet yoksunu biri isen, demek ki sen de "çağdaş" olmayı başarmışsın(!) demektir.

Bir eşcinselin cinsel tercihine saygı duymayıp onu onursuz ve ahlaksız bir insan olarak mı görüyorsun? Sen iyisi mi kafanın içini değiştir ve bir eşcinselin cinsel tercihine saygı duyan onur ve ahlak yoksunu kişilerin, eşcinselliğe aday olan yeni kuşaklarını gıptayla izleyedur!

Yoksa sen bekarete önem verip, bir kızın ilk cinsel deneyimini evlendikten sonra nikahlı eşiyle yaşaması gerektiğini mi savunuyorsun? Sen bu kafayla gidersen askere, belki alırsın teskere. Sen her şeyden önce hangi devirde yaşıyorsun? Bekaret dediğin nedir ki? Namus insanın beyninden cinsel uzuvlarına doğru uzanan bir kavram mıdır ki, toprak olacak olan tenasül organlarının herkesle paylaşılıp kullanılmasında bir sakınca görebiliyorsun? Namus beyinde, tenasül organlarında başlar. Beyin, kişilik ve ruh fahişe, töresiz ve ahlaksız ise, tenasül organlarımız neylesin? Çağdaş(!) olmak istiyor ve ahlaksızlığını, namussuzluğunu ve töresizliğini kamufle ederek aptal insanları kandırmak mı istiyorsun? O zaman ne duruyorsun, "insanın namusu tenasül organlarıyla mı sınırlıdır" veya "İnsanın ahlakı ve namusu beynindedir" demeyle başla..

"Barış" ve "demokrasi" kavramlar da biz töreli Türkler için tıpkı "aydınlık" ve "çağdaşlık" kavramları kadar imkansız olan kavramlardır.

Askeri, polisi seviyor, ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyor ve bölücü alçaklara destek vermiyor musun? O zaman sen, barış ve demokrasi düşmanı olan bir savaş çığırtkanısın..

Peki o zaman niçin "barışsever" ve "demokrasi" istismarcısı olmayı denemiyorsun? Bunun için yapman gereken çok basit. Nasıl mı? Öncelikle ülkenin askerinin, polisinin canına kastetmekle başlayacaksın ve yaşadığın yerleri vahşetinle, ilkelliğinle ve barbarlığınla yaşanmaz hale getireceksin. Bunların yanında ülkenin Batı'ya peşkeş çekilmesine, ülkeyi bölmek isteyen; vatansız, bayraksız, töresiz, dilsiz, kültürsüz ve ahlaksız kürt teröristlere destek vermelisin. Hele bir de şeriatı getirebilmek için tramvay demokratlığı ve başı açık olanlar karşı ayrımcılık yapıyorsan ve devamlı demokrasiden dem vuruyorsan sen en büyük barışsever ve demokrat oldun demektir!

Tanrı Türk'ü, "aydın"lardan, "çağdaş"lardan, "barış" severlerden ve "demokrasi" çığırtanlarından korusun, korumuyorsa Türk'ün savaşçı ruhunu Türk'e tekrar geri versin ki, "aydın"ların, "çağdaş" insanların, "barış" severlerin ve "demokrasi" çığırtkanlarının kökü kazınsın..


ATSIZCILAR

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article